Cestovinový šalát

Cestovinový šalát
Foto: daniella9
daniella9Daniella9, recept pridal: 3. marca 2013 20:12Ďalšie jeho recepty

Rýchle a jednoduché. Môže sa jesť samostatne alebo ako príloha.

Suroviny

6
porcií
5
minút
príprava
8
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cestoviny uvaríme al dente, zcedíme a pokvapkáme trochou oleja, aby sa nezlepili. Zeleninu nakrájame na malé kocky, uhorku nešúpeme. V miske zmiešame tatársku omáčku, jogurt a horčicu. Dochutíme trstinovým cukrom a čiernym mletým korením. Cestoviny zmiešame s dresingom a nakoniec pridáme zeleninu a premiešame. Necháme vychladiť. Podávame posypané čerstvými bylinkami - petržlen, pažítka, žerucha apod. HoTovo, dobrú chuť:-)
Cestovinový šalát - obrázok 1



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (1,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • denyany, 3. marca 2013 o 20:44
    tiež takýto šalát robievam, len ešte pridávam aj nadrobno pokrájanú cibuľu. my sme taký cibuľoví...:-D


  • denyany, 3. marca 2013 o 20:44
    oprava - takí. už som asi unavená...


  • martinis, 3. marca 2013 o 21:04
    Všetko mám doma, a navyše potrebujem spotrebovať ako jogurt, tak aj papriku a cestoviny. Veruže bude zajtra na obed tvoj šalát :))


  • daniella9, 3. marca 2013 o 21:13
    @martinis
    Dúfam, že vám bude chutiť:-)


  • medovnicek, 5. marca 2013 o 09:23
    robievam podobný a je u nás obľúbený


  • gacy, 5. mája 2013 o 08:03
    Vyzera to dobre. Ja by som len vynechala tatarsku a horcicu lebo potom je zelenina zbytocna :)


  • timothy, 30. augusta 2013 o 20:08
    mňaaaam :)


  • elka, 22. júna 2014 o 15:18
    nedávam ani horčicu,ani cukor,ani tatársku ale na kocky nakrájanú šunku a tvrdý syr.Je výýýborný :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist